Klíčky červeného zelí jsou vynikajícím zdrojem vitaminů A a C a B, E, H, K, PP. Obsahují velké množství vápníku, železa, hořčíku, draslíku, síry a mnoha stopových prvků, jako je jód, mangan, selen a lithia. Červené zelí stejně jako Brokolice obsahuje sulforafan, což je skvělý antioxidant. Klíčky jsou připravené k jídlu, když dosáhnou délky cca 2,5. – 3 cm. Chutnají jako čerstvá hlávka zelí.
Položku Toraf ČERVENÉ ZELÍ - semínka na klíčení 10g naleznete i v těchto kategoriích:
Toraf 32 ks
Klíčky rukoly jsou štědré na vitamíny A, C, F, B, ale také na kyselinu omega-3.
Klíčky brokolice jsou hodnotným zdrojem živin, vitamínů A, C, B1, B2 a minerálů jako je: vápník, železo, fosfor, hořčík. Nejcennějším složkou brokolice je sulforafan, což je skvělý antioxidant. V…
Klíčky alfalfa neboli vojtěška jsou bohatým zdrojem vitamínů A, B, C, E, K, aminokyselin, minerálních látek a stopových prvků.
Klíčky ředkvičky obsahují vysoké množství vitamínu C, E, B a také minerály jako jsou draslík, železo, měď a vápník. Mají pikantní ořechovou chuť bohatou na živiny.
Klíčky rukoly jsou štědré na vitamíny A, C, F, B, ale také na kyselinu omega-3.
Klíčky brokolice jsou hodnotným zdrojem živin, vitamínů A, C, B1, B2 a minerálů jako je: vápník, železo, fosfor, hořčík. Nejcennějším složkou brokolice je sulforafan, což je skvělý antioxidant. V…
Klíčky alfalfa neboli vojtěška jsou bohatým zdrojem vitamínů A, B, C, E, K, aminokyselin, minerálních látek a stopových prvků.
Klíčky ředkvičky obsahují vysoké množství vitamínu C, E, B a také minerály jako jsou draslík, železo, měď a vápník. Mají pikantní ořechovou chuť bohatou na živiny.
Klíčky rukoly jsou štědré na vitamíny A, C, F, B, ale také na kyselinu omega-3.
Klíčky brokolice jsou hodnotným zdrojem živin, vitamínů A, C, B1, B2 a minerálů jako je: vápník, železo, fosfor, hořčík. Nejcennějším složkou brokolice je sulforafan, což je skvělý antioxidant. V…
Klíčky alfalfa neboli vojtěška jsou bohatým zdrojem vitamínů A, B, C, E, K, aminokyselin, minerálních látek a stopových prvků.
Klíčky ředkvičky obsahují vysoké množství vitamínu C, E, B a také minerály jako jsou draslík, železo, měď a vápník. Mají pikantní ořechovou chuť bohatou na živiny.
Klíčky rukoly jsou štědré na vitamíny A, C, F, B, ale také na kyselinu omega-3.
Klíčky brokolice jsou hodnotným zdrojem živin, vitamínů A, C, B1, B2 a minerálů jako je: vápník, železo, fosfor, hořčík. Nejcennějším složkou brokolice je sulforafan, což je skvělý antioxidant. V…
Klíčky alfalfa neboli vojtěška jsou bohatým zdrojem vitamínů A, B, C, E, K, aminokyselin, minerálních látek a stopových prvků.
Klíčky ředkvičky obsahují vysoké množství vitamínu C, E, B a také minerály jako jsou draslík, železo, měď a vápník. Mají pikantní ořechovou chuť bohatou na živiny.